dijous, 15 de març del 2012

Per què per a mainada?

El passat dimecres 29 de febrer les meves filles van assistir amb l'escola a la inauguració del nou Parc de Domeny. Quan les vaig recollir a la tarda i vaig preguntar com havia anat, em van explicar que l'alcalde havia dit que hi farien moltíssimes cases i estaven emprenyades amb ell: "si fa tantes cases, no quedarà espai per a què les herbes puguin créixer!"



Vaig saber que era moment de començar a parlar de política amb elles.


4 comentaris:

  1. Em sembla molt bona idea. Seria interessant que els companys i companyes de les teves filles també poguessin participar en aquest bloc. La mirada dels jovenetes és la més diàfana i ajudaria a iluminar la dels grans, que es una mica més opaca.

    ResponElimina
  2. Gràcies Joan :)
    La veritat és que li he estat donant moltes voltes a com enfocar tot plegat i si bé potser escric què em comenten o com reaccionen les meves filles, no passaré d'aquí. En primer lloc no vull "condicionar" les seves eleccions en el futur per aquest bloc, i després de donar-hi voltes també hi veig el tema de la privacitat pel que fa a d'altres mainades.

    De tota manera el que m'ha animat a dedicar-li una mica de temps és precisament el que dius, em va deixar amb la boca oberta el raonament contra els pisos d'en Puigdemont

    ResponElimina