divendres, 29 de juny del 2012

Per què avui Girona és plena de policia? (El Fòrum Impulsa)

Estimades filles:

Us heu preguntat per què avui hi ha tanta policia al carrer. És un desnonament massiu? No. La raó és que avui i demà es celebra el Fòrum Impulsa.

Què és el Fòrum Impulsa?
Segons la seva web és un aconteixement orientat a fomentar els valors de l'emprenedoria entre els joves. En realitat el que això significa és que és un aconteixement dedicat a fomentar els valors de dretes entre els joves. En un moment en el qual la crisi està fent que moltíssima gent ho passi malament (recordeu els darrers anys que m'heu sentit dir que no teniem diners per comprar gaire res i amb prou feines podiem pagar el lloguer de casa?), és molt important per a la gent de dretes que no es perdi la fe en el sistema de dretes, i el Fòrum Impulsa és un gran aparador que mostra gent que ha tingut èxit en la vida de diferents maneres.

En l'edició d'aquest any s'han superat, perquè han fet venir un astronauta per parlar de la seva experiència. Jo d'astronautes hi entenc poquet, tot i que és el que volia ser de gran, però fins ara sempre havia pensat que l'únic astronauta emprenedor que existeix era el barrufet astronauta. Però per als del Fòrum Impulsa -que són gent molt saberuda-, es veu que és diferent, i han trobat un astronauta que és emprenedor.
Tot i això, si repassem el còmic del barrufet astronauta, veiem que fins i tot ell necessita de l'ajuda de la comunitat per fer realitat el seu somni. Paradoxalment els astronautes només arriben a existir en societats que funcionin amb un sistema com el que prediquen les esquerres (impostos, iniciativa pública, cooperació i treball en equip, inversió sense retorn, esperit científic...).


Qui fa possible el Fòrum Impulsa?
El Fòrum Impulsa el paga la Fundació Príncep de Girona, que és una agrupació de persones de dretes de les comarques gironines que estalvien impostos posant diners en fer el Fòrum i de passada fan saber al rei d'Espanya i al seu fill Felip que els consideren gent important per a ells i els tenen en molt alata estima.

Què diuen i què fan realment?
Ja vàrem veure què diuen i què fan la gent de dretes fa unes setmanes. La Fundació Príncep de Girona n'és un bon exemple. En el Fòrum Impulsa han fet venir a gent que ha destacat per la seva tasca en diferents camps. Són gent excepcional que vénen a donar testimoni de la seva experiència davant dels joves del fòrum. També l'astronauta emprenedor. I qui els presideix és el príncep, que ho és per dret hereditari, però no per ser una persona excepcional ni destacada en res. No té cap mèrit conegut, a part de ser el fill del rei d'Espanya. Durant tots els anys que és Príncep de Girona i des d'abans, fins i tot ha estat incapaç de llegir els discursos que li preparen millor del que ho fa el seu pare (i no costava gaire millorar-lo).
Com veieu, la Fundació Príncep de Girona i el seu Fòrum Impulsa, són molt de dretes.

I la policia?
La policia l'han fet venir per separar a la gent. Si a dins del Fòrum hi ha els patrons de la Fundació del Príncep de Girona, el propi Príncep i tota la gent excepcional a la que han convidat a venir, a fora podria passar que es reuneixi molta gent poc excepcional. Gent que ha perdut la feina, la casa, o que remena contenidors per portar menjar a casa. O senzillament gent que pensem que tenir prínceps i reis en ple segle XXI i amb la crisi que patim és una bestiesa indecent. I tots plegats som una immensa majoria.
Però gràcies a la policia el Fòrum anirà bé, i durant dos dies allà dintre no semblarà que un de cada dos joves no té feina, ni que molts joves excepcionals no podran seguir sent-ho perquè no podran pagar-se la matrícula d'estudis de l'any vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada